loader image

Fotózás,

videózás

A levegőből készülő felvételek varázsa minden embert magával ragad. A „varázslat” mellett azonban e képek készülhetnek művészi, tudományos vagy pusztán dokumentálási céllal. Cégünk megalakulásának elsődleges célja a légifotózás megfelelő hátterének megteremtése volt. Ahogy a megrendelői igények is évről évre változnak, úgy fejlődik és alakul át a technikai háttér is, így e szolgáltatásunk állandóan változik, de a végeredménye mindig egy-egy „varázslatos” légifelvétel.

Sátoraljaújhely Vár ásatás dokumentálása

A sátoraljaújhelyi vár területén a Petőfi Irodalmi Múzeum több éve folytat feltáró ásatásokat a vár történetének megismerése érdekében. Az ásatások kapcsán évről évre légifotók és fotó3D felmérések készülnek, melyek a jelen ásatásainak archiválását, ugyanakkor a vár múltjának értelmezhetőségét segítik.

 

Megrendelő: Petőfi Irodalmi Múzeum

Nemzeti Kastély- és Várprogram helyszíni dokumentálása

A Nemzeti Kastély- és Várprogram helyszínein a projektek kapcsán az épületek program előtti, a kivitelezés alatti és utáni állapotának fotó- és videódokumentációja, valamint 360 fokos gömbpanoráma felvételek készítése történik.

 

Megrendelő: Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.

Régészeti feltárások dokumentálása Győr-Moson-Sopron megyében

Cégünk 2014 óta folyamatosan végzi Győr-Moson-Sopron megye területén a beruházásokat megelőző régészeti feltárások dokumentálását légi felvételek formájában.

 

Megrendelő neve: Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum

Lelőhely diagnosztikai kutatáshoz légi felvételek készítése

A Magyar Nemzeti Múzeum megbízásából feladatunk a Sárvíz-Sárrét-Balaton által közrefogott mintegy 25X25 km nagyságú terület légirégészeti vizsgálatához szükséges felvételek elkészítése.

 

Megrendelő: Magyar Nemzeti Múzeum

„A Római Birodalom határai - A dunai limes magyarországi szakasza” légifotózása

„A Római Birodalom határai – A dunai limes magyarországi szakasza”, világörökségi várományos helyszín világörökségi nevezési anyagának szakmai előkészítési munkálataihoz kapcsolódóan légi felvételek készítése és feldolgozása.

 

Megrendelő: Budavári Ingatlanfejlesztő és Üzemeltető Nonprofit Kft.